Tuesday, June 22, 2010

Memblogworkingkan Diri Dengan Gembira Dengan WAWWI MATRIX BLOGWALKING MARKETING



Assalamualaikum dan salam sejahtera..wah..lama dah tak update blog ni.. Bukan sibuk or sakit..cuma penyakit malas menyerang..hahaha..
Hari ni nak cite sket macammana nak mempercepatkan blogworking... tak le kelam kabut samapi langsung tak baca post kat blog orang yang kita singgah tu pun.. tinggalkan jejak n tanya khabar je...hehehe.. kali ni..anda tak perlu kelam kabut nak kejar trafik banyak ye..ni caranye.. dengan menggunakan kuasa bulan...eh silap..ngan menggunakan WAWWI MATRIX BLOGWALKING MARKETING...

Aku dah join..x caye.. tengok ni..siap print screen lagi..hehehe


Pengenalan Sket
WAWWI MATRIX BLOGWALKING adalah widget yang akan memaparkan URL Blog anda ke senarai Networker blog yang mendaftar melalui blog anda mengikut formula Matrix nx5 dan juga merupakan sistem Autospillover.

Apakah Matrix nx5?
Matrix nx5 ni macam punca kuasa juga le... dia bertingkat-tingkat.. macam ni..
Lv1: 5 = 5
Lv2: 5x5 = 25
Lv3: 5x5x5 = 125
Lv4: 5x5x5x5 = 625
Lv5: 5x5x5x5x5 = 3125
Jumlah Network: 3905 Blogger
Kata mudahnya macam ni... awak daftar sekarang..kemudian ada orang daftar bawah awak kononnya si A..awak kat Lv 1 dah.. kemudian ada pula orang daftar bawah si A, contohnya si B..awak naik kat Lv 2.. sistem ni hanya membenarkan anda mencapai kedalaman Lv15 je.. bukan bermakna hanya 15 orang je bawah anda.. setiap level boleh mencapai 5 Blogger.. 1 cabang setiap blogger tu..ada lima cabang lagi.. jadi 5 x 5 = 25.. kemudian 25 cabang tadi.. ada lima cabang lagi setiap blogger.. jadi 25 x 5 = 125... kemudian 125 blogger tadi..ada lima cabang lagi setiap blogger..jadi 125 x 5 = 625 dan seterusnya..penat nak cite sampai Lv15...sekiranya anda mencapai Lv15..potensi blog atau trafik anda adalah... jeng..jeng..jeng... = 19 525.. perkhhh.. macam blog artis pula.. hehehe.. amacam.. ok tak ????


Apakah itu Autospillover??
Ni yang suke ngan Autospillover ni.
.. Autospillover ni adalah apabila anda telah mencapai had lebar downline network Level 1 anda, ahli terbaru akan dipindahkan ke network downline Level 1 anda dimana ahli yang belum mempunyai network twrendah aakan menerima ahli baru tersebut secara automatik... Anda tak rugi apa2.. sistem ni bantu anda susun downline anda secara aotumatik macam ni..


Sistem Mata
Berfungsi untuk menaiktaraf lebar atau kedalaman network anda dan juga digunakan semasa sebarang pelawat yang klik melawat laman web anda di widget Wawwi Matrix BlogWalking...semakin lebar atau semakin dalam network anda, semakin tinggi potensi pelawat kat blog korang dan semakin banyak mata yang bakal anda perolehi :)

Anda daftar je..dapat 10,000 mata permulaan yang berfungsi supaya blogger lain dapat melawat blog anda... Apabila anda melayari sebarang laman web yang terdapat di dalam senarai network anda..anda akan perolahi mata seperti berikut:
  • Blog Downline (tanda REF) - 2 Mata
  • Blog Upline (tanda LV) - 1 Mata
  • Iklan Teks (tanda ADS) - 5 Mata
  • Iklan Banner 160x180 - 5 Mata
  • Iklan Banner 125x125 - 10 Mata
  • Iklan Banner 468x60 - 15 Mata

Selain itu, jika terdapat blogger yang mendaftar melalui widget anda, anda menerima nilai mata mengikut level iaitu:

Sponsor secara langsung = 20 mata Downline level 1 = 15 mata Downline level 2 = 14 mata Downline level 3 = 13 mata Downline level 4 = 12 mata Downline level 5 = 11 mata Downline level 6 = 10 mata Downline level 7 = 9 mata Downline level 8 = 8 mata Downline level 9 = 7 mata Downline level 10 = 6 mata Downline level 11 = 5 mata Downline level 12 = 4 mata Downline level 13 = 3 mata Downline level 14 = 2 mata Downline level 15 = 1 mata Potensi Nilai Mata Referral Lv 1: 5 x 15 = 75 mata Lv 2: 25 x14 = 350 mata Lv 3: 125 x 13 = 1625 mata Lv 4: 625 x 12 = 7500 mata Lv 5: 3125 x 11 = 34375 mata

Untuk keterangan lebih lanjut.. klik tutor kat bawah widget...hehehe



8 comments:

  1. aku penah pakai menda alah ni..blog aku jadi gila2 skit..papepun nak menarik traffik leh wat macam2.

    New Entry Pawaka19 Dot Com

    "Pekerjaan Paling Cool Di Dunia"

    ReplyDelete
  2. banyak ku tengok kat blog2 skrg ni. tapi ku tak tahu apa die. ni baru tahu. TQ info

    ReplyDelete
  3. perhh.. aku masih xphm benda ni...
    hrp2 otak aku bakal menerimanya... hehe

    ReplyDelete
  4. sebenarnya masih pening jgk ni.. tapi dah hampir seminggu pasang, juz tau cam senang nk BW je. tak amik port pun pasal point segala bagai tu. ngeh2~
    BTW, thanks ek.. mohon untuk kongsi dgn bloggers lain ye..

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete